Ervaringen en beoordeling

Wij stellen het op prijs als u uw ervaringen met onze vouwwagen wilt delen op deze website.

5 antwoorden op “Ervaringen en beoordeling”

  1. De 3dog van Cindy en Dennis is een luxetent om mee te reizen, ook met 2 kinderen. De tent is hoog, extreem stevig en snel opgesteld, het bed is royaal en alles wat je meekrijgt qua tafels, stoelen, lampjes en keukengerei is supercompleet. Het contact met Cindy en Dennis is ook heel fijn.
    We hebben tijdens de grote stortbuien een kleine overstroming van zo’n 15 cm hoog op de camping meegemaakt. De tent verroerde geen vin en bleef gewoon droog vanbinnen.
    Ik kan deze vouwwagen alleen maar aanraden!

  2. Wat hebben wij een plezier gehad met deze 3Dog (Olijfje). Echt een aanrader!

    De uitrusting van de tenttrailer is bijzonder uitgebreid, van stoelen tot een luchtbed tot aan lampjes en een gasaansteker toe. Het rijden met Olijfje is erg prettig, ze ligt heel stabiel op de weg en je merkt weinig onrust. Olijfje op de kampeerplek uitklappen gaat gemakkelijk en kun je zelfs in je eentje. Het spreekt allemaal voor zich. En als je er toch niet uitkomt, kun je op de website van Dennis en Cindy nog nakijken hoe het ook alweer werkt. Regen en storm heeft Olijfje probleemloos overleefd. En wat is het fijn dat je in een normaal en zelfs groot bed kunt slapen!

    Het contact met Dennis en Cindy is erg prettig. We kregen altijd snel reactie. Op de vraag of er een fietsendrager aanwezig was, kregen we als antwoord dat dat nog voor onze vakantie geregeld zou worden. Super!
    Dennis en Cindy nemen uitgebreid de tijd voor de overdracht zodat je met een gerust hart en goed voorbereid op reis kunt!

  3. De vouwwagen van Dennis en Cindy is ontzettend makkelijk op te zetten en uitermate compleet. Bij het ophalen hebben we een duidelijke uitleg gekregen die we daarna op hun eigen site konden teruglezen als we ons iets afvroegen. Ook konden we Dennis op elk moment appen of bellen om vragen te stellen of evt. problemen te bespreken, deze backup was erg fijn om te hebben.

    Het uitklappen van de vouwwagen is erg simpel en zelfs te doen in het donker (zoals wij de eerste keer moesten omdat we veel vertraging hadden op de heenrit). Het inklappen gaat moeizamer door de rits van het zeil, als de tent nat is door slecht weer gaat dit hier en daar wat moeilijker. De uitrusting van de vouwwagen is ontzettend uitgebreidt wat het camperen een stuk luxer maakt.

    Aan het eind van de rit is er kennelijk schade ontstaan aan een van de tafels wat eerst verholpen moest worden. Ook dit contact verliep gelukkig soepel en we zijn tot een overeenkomst gekomen waar we het beiden mee eens waren.

  4. De reis was naar de middenloop van de Rijn (Xanten tot Straatburg) en de bovenloop van de Maas (van Langres tot Sedan)
    De 3DOG vouwwagen is ideaal voor een semi-trektocht: Elke 3 dagen verkassen. Opbouw van de tent en inrichten kost ongeveer die kwartier.
    De pluspunten zijn: Een groot, dik en comfortabel matras, een (zeer) complete kampeeruitrusting en de grote bergruimte in de aanhanger.

  5. We zijn 4,5 week op pad geweest met ‘Olijfje’ en wat was het fantastisch! Het begon met een perfecte overdracht van Dennis met een nauwkeurige uitleg en begeleiding. Het rijden met de tenttrailer achter de auto (Astra) is een fluitje van een cent. En hij is echt heel eenvoudig op te zetten. Prima om mee rond te reizen en meerdere campings mee aan te doen. Dennis en Cindy hebben werkelijk voor alles gezorgd. Super kwaliteit tafel, stoelen, kookgerei, kastjes, leuke lampjes etc. Niets ontbreekt. En het grote matras lag zelfs na 4,5 week nog lekker. Voor onze twee kids was er meer dan genoeg ruimte. En ‘s avonds is het heel gezellig onder de luifel te borrelen. Het was dan ook met een beetje pijn in ons hart dat we Olijfje weer in moesten leveren 😉 Dank Dennis en Cindy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *